Dubbeldam MOvijftieneen laat punten in Made.


7 oktober stonden de Madese Boys (Girls) op het programma voor de dametjes van MO15-1. Vorig jaar was hier nog wat commotie op het veld. In een duel tussen Lotte en de keepster van Madese Boys bleef de keepster op de grond liggen. Uiteindelijk was de klap zo hard, dat de keepster afgevoerd moest worden met de ambulance met een zware hersenschudding tot gevolg.
Vandaag konden we zien dat de (voormalig) keepster er weer helemaal bovenop was en werden de staff en de dametjes van Dubbeldam MOvijftieneen nog bedankt voor de steun en de kaart. Zo kan het dus ook!
De voorbereiding naar deze wedstrijd verliep, zoals de laatste weken te doen gebruikelijk is, een beetje chaotisch. Femke en Amy nog geblesseerd en Michelle Le Clercq had een mooie blauwe pink. Tijdens de training afgelopen woensdag probeerde ze een bal met haar vingertoppen te stoppen met als resultaat een blauwe, scheve vinger. Tot zaterdagmorgen was het onduidelijk of Michelle wel zal gaan keepen. Maar een bikkel als ze is stond ze gewoon zaterdagmiddag onder de lat. Weliswaar met een ingetapete vinger, maar ze was er gewoon. Op voorhand hadden we al versterking gevraagd aan een ander elftal en Nicolle Horsten stelde zich kandidaat. Bedankt Nicolle!
Dus uiteindelijk zijn we met 13 dames aan het duel begonnen, een duel dat we vorig jaar nog met een gelijkspel afsloten.... Na het fluitsignaal van de scheidsrechter lag eigenlijk het initiatief bij de tegenstander. Een aantal meiden waren het afgelopen jaar goed gegroeid en niet alleen in de lengte! Anouk, Bo en Ilse hadden het zwaar. Mede daardoor was het voetbal aan onze kant erg slordig. Er zat geen beleving in. Uiteindelijk scoorde de Mades Meiden en de 1-0 was een feit. Zo gingen we uiteindelijk de rust in. Na de opbouwende woorden van de staff was het tijd voor de 2e helft. Deze begon voor de Dubbeldames vrij goed. Er werd weer gevoetbald. Dit resulteerde uiteindelijk tot een aantal mooie aanvallen. Uiteindelijk wist Farah fraai de 1-1 er in te trappen. Maar daarna was het eigenlijk weer snel gedaan met voetballen.
Tijdens een actie, waarbij Lotte zich blesseerde, liet de scheidsrechter doorspelen, waar de 2-1 uit voorkwam. Diezelfde scheidsrechter die eigenlijk om alles het spel stil lag, maar nu niet zag dat Lotte geblesseerd was.
Uiteindelijk is het bij 2-1 gebleven en hebben de Madese Meiden terecht de punten in eigen huis gehouden.
Gezien de blessure perikelen rondom het team, zijn we naarstig op zoek naar een nieuwe speelster. Dus mochten jullie nog iemand weten (geboortejaar 2003-2004)?? Laat deze dame dan een keer met ons meetrainen. Maandag en woensdag van 19.00 tot 20.15 kan ze gewoon instromen.

0
0
0
s2smodern