Iedere week schrijft Dhr van Peenen in het AD een column over van alles wat hem bezig houdt in het amateurvoetbal.
Vandaag begint hij over een steeds ouder wordende groep vrijwilligers waar een club op moet drijven.
Hij verwijst daarmee naar Dhr van Pelt, 75 jaar, van EBOH die vorig jaar isverkozen tot Clubheld van het jaar.
Ook dit jaar is deze verkiezing uitgeschreven en onze nominatie ligt bij onze JOHAN VAN DE VELDE
W
ij rekenen erop dat iedereen nu snel gaat stemmen. Wellicht staat zijn naam nog niet in het rijtje, maar dat is gemakkelijk toe te voegen.
Doen hoor, want hij verdient deze waardering!!

Aan het eind van zijn column uit hij ook zijn ongenoegen over het optreden van wethouder Reynvaan.
Dat zij Dubbeldam al zo vele jaren aan het lijntje houdt, is hem een doorn in het oog.
Hij denkt alleen dat wij 200 kinderen van destraat houden, maar gelukkig hebben we een mooie florerende jeugdafdeling met eens zoveel jeugdleden

lees hier de column van dhr van Peenen