1 logo sponsorcommissieSponsoring bij vv Dubbeldam

Sponsoring is een belangrijk onderdeel van het verenigingsleven. Ook bij vv Dubbeldam zijn financiele bijdragen van sponsoren erg belangrijk om de vereniging gezond en levendig te houden. De Sponsorinkomsten worden gebruikt om te investeren in de jeugdopleiding, voor het organiseren van activiteiten en voor het beheren van de faciliteiten in en rondom de accommodatie.

Uiteraard kan vv Dubbeldam commercieel gezien ook voor u een rol spelen. Vv Dubbeldam is een groeiende vereniging en met meer dan 1000 leden erg sterk vertegenwoordigd in de regio. Ieder weekend wordt het voetbalcomplex en de website door duizenden bezoekers bezocht, een uitgelezen mogelijkheid om uw onderneming onder de aandacht te brengen!

U kunt vv Dubbeldam als sponsor op vele manieren ondersteunen. Van klein tot groot, zeer nadrukkelijk aanwezig of liever wat discreter, het is allemaal mogelijk!

Een overzicht van alle mogelijkheden met bijbehorende prijzen treft u in onze sponsorbrochure.

Heeft u interesse in een van de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met Menno Mientjes (06-20834063/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of vraag op de club naar een van de bestuursleden.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Stuur dan het opdrachtformulier in naar bovenstaand emailadres.

Vacatures

Voor de sponsorcommissie bestaan er momenteel diverse vacatures. De werkzaamheden vragen ongeveer 1 á 2 uur per week van uw tijd.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan snel uw gegevens naar bovenstaand emailadres dan zullen wij spoedig contact met u opnemen. Wij danken u alvast voor uw interesse!