Voor slechts 50 euro sponsor jij een wedstrijdbal!!

1 balsponsor20172018Nu de competities weer zijn begonnen is ook het wedstrijdballenbal weer losgebarsten.

Cor van den Burg heeft het bal geopend met de wedstrijd Dubbeldam - Kethel Spaland en Ashley en Davon Oeben hebben zich reeds gemeld voor de wedstrijd van Zon1 tegen RCD.
Al snel volgenden Dubbeldam 8, ITArie (2X), Rokini BV(2X), Ad van Well voor de wedstrijd Zat 1 tegen GSC/ODS en een nader aan te wijzen wedstrijd van Zon1 en in't Veld Assurantien.

Als dank voor uw bijdrage aan de vereniging zal uw naam of naam van uw bedrijf genoemd worden op de homepage van onze drukbezochte website, u wordt vermeld op de facebookpagina van v.v. Dubbeldam en de Sponsorpagina op facebook en via twitter. Daarnaast wordt het aangekondigd op de narrowcasting schermen in de kantine. Met ieder weekend 35 wedstrijden en doordeweeks veel mensen die komen trainen, zal uw naamsbekendheid enorm vergroot worden.

Voor slechts 50 euro sponsort u een wedstrijdbal en steunt u deze mooie vereniging ?

Interesse, meldt u zich dan bij of Frans de Bruin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Jacco Bos; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

ZATERDAG     ZONDAG
wedstrijd sponsor   wedstrijd sponsor
Dubbeldam - DVO'60 1 itArie   Dubbeldam - Kethel Spaland 1 bal Cor
Dubbeldam - GSC/ODS 1 AdvanWell   Dubbeldam - RCD 1 oeben