Businessclub vv Dubbeldam

In de huidige tijd liggen klanten en opdrachten niet meer voor het oprapen. Netwerkbijeenkomsten waarbij “business-to-business” en gezelligheid centraal staan, is een uitgelezen kans voor elke ondernemer. De Businessclub v.v. Dubbeldam biedt u de gelegenheid om nieuwe kennis(sen) op te doen in een ongedwongen sfeer. Niets is zo stimulerend als een ontmoeting met een collega-ondernemer, die voor dezelfde vragen en beslissingen staat als u.

De Businessclub Dubbeldam is in juni 2006 opgericht. Elk seizoen organiseert de Businessclub vv Dubbeldam een aantal gezamenlijke activiteiten, waarbij u de basis kunt leggen voor vruchtbare en hopelijk blijvende contacten. Ondernemen is tenslotte een kwestie van gunnen, kunnen en kennen. Ook particulieren kunnen overigens lid worden.

• Business-to-business voor leden van de Businessclub Dubbeldam
  • Ondersteuning van de voetbalvereniging vv Dubbeldam
  • Ondersteuning van goede doelen
  • Organisatie van bijeenkomsten voor leden van de Businessclub Dubbeldam

Kijk voor meer informatie op de website van de Businessclub vv Dubbeldam.

Direct lid worden? Stuur dan het aanmeldformulier ingevuld naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.