Vriendenclub vv Dubbeldam

De vriendenclub v.v. Dubbeldam is opgericht door de heer Dio Schutter onder de naam Club van 100.

De Club van 100 verwees naar het contributiebedrag dat de leden jaarlijks betaalden. Na de invoering van de euro leidde dit tot veel verwarring.

De Vriendenclub v.v. Dubbeldam is een club mensen die de voetbalvereniging Dubbeldam een warm hart toedragen. Met de financiële bijdrage van deze club worden voor de voetbalvereniging mooie dingen gerealiseerd, waarvan alle leden profijt hebben, zoals:

• Geluidsinstallatie
  • TV's in de kantine
  • Verbouwing/uitbreiding clubgebouw
  • Standenborden
  • Regenjassen leiders
  • Trainingsmateriaal
  • Sanitair
  • Activiteiten voor de jeugd
  • Etc.

U kunt ook lid worden van de Vriendenclub door jaarlijks € 50,00 te doneren.

Aanmelden?

Arie in 't Veld sr