Deze week werden wij opgeschrikt door het bericht van overlijden van onze oud-trainer Reinier Kreijermaat.

Prachtig mens

Niet alleen was Reinier Kreijermaat spelers van Feyenoord, in de jaren 80 was hij heel succesvol als trainer van Dubbeldam. In deze periode konden wij twee kampioenschappen vieren en het behalen van de finale om de districtsbeker.
Buiten al deze sportieve successen bewaren veel Dubbeldammers vooral veel goede herinneringen aan een bijzonder lief mens. Of zoals Johan deze week al terecht schreef: een prachtig mens is overleden.

Uitvaart Reinier Kreijermaat

Aan het eind van de middag is de uitvaart van Reinier Kreijermaat.  Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd Dubbeldam – OHVV, zondag 28 januari om 14.00 uur, zullen we een minuut stilte houden ter nagedachtenis aan Kreijermaat.