Zaterdag 4 mei spelen de mannen van 16-1 uit bij RCD. Na het kampioenschap in het najaar maken we nu een moeilijke periode mee. In deze hogere klasse zitten teams die gewoon een stuk beter zijn dan vorig seizoen en wij hebben moeite om het niveau van voor de winterstop te halen. Vandaag spelen we tegen de nr 2 en afspraak vooraf is het veld compact te houden en zoveel mogelijk ballen tegen te houden. Wellicht kunnen we met een countertje dan nog enig resultaat halen.

Deze plannen houden niet lang stand, na een kwartier staat het al 2-0 voor RCD en lijkt het een lastige middag te gaan worden maar de mannen rechtten de rug en blijven strijden voor een goed resultaat. We krijgen zelfs 2 of 3 kansen maar de ruststand blijft 2-0. Na de rust lopen we direct tegen nog een treffer aan maar we blijven ervoor gaan en willen niet tegen een grote uitslag aanlopen. We maken zelfs een goal via een snelle couter, Gino sprint naar de achterlijn en zijn voorzet wordt door Max afgerond. Enige aansluiting dus maar in de slotfase loopt RCD toch nog uit naar 5-1.

Zoals eerder gezegd, de mannen hebben het lastig maar in de laatste drie wedstrijden treffen we ook de drie minste tegenstanders dus hopelijk kunnen we daar wel resultaten tegen boeken!