De laatste zaterdag van de vakantie wordt er weer gevoetbald, 2 weken na de overwinning op Oranje Wit moeten we tegen lijstaanvoerder ASWH. Deze tegenstander heeft tot nu toe de volle winst te pakken en dus moeten we alert en geconcentreerd te werk gaan vandaag.

We beginnen de wedstrijd prima, de eerste kansen zijn voor ons en we voetballen met veel vertrouwen. Het is wachten totdat het eerste doelpunt valt. We zien een schitterende combinatie tussen Bas en Gino, laatstgenoemde ziet echter niet dat Max vrij staat en gaat voor de korte hoek maar de keeper is alert. We krijgen drie corners van Thom die gevaarlijk in de 16 komen maar niet doeltreffend zijn, de kopbal van Tiemen gaat naar de linkerkruising maar de keeper weet voortreffelijk te redden. Een afstandschot van Jim gaat naast de goal en als Milan N goed doorkomt op de linkerflank is ook zijn voorzet zijn net niet op maat. De eerste de beste keer dat ASWH voor de goal van Toine komt is het wel raak, een corner wordt door ons niet goed verwerkt en het intikkertje zorgt voor een 1-0 die het wedstrijdbeeld volledig op een verkeerde manier illustreert. De jongens blijven het beste voetballen van de twee ploegen maar krijgen een lesje effectiviteit in de afronding, bij de corner aan het eind van de eerste helft van ASHW staan we te slapen en gaan we met een 2-0 achterstand de rust in.

Na de rust blijven we aandringen op een goal maar kan ook Toine zich onderscheiden met een aantal mooie reddingen. Stefan is dichtbij de aansluitingstreffer, zijn corner draait bijna in 1x het doel in maar de lat voorkomt een treffer. Max komt alleen voor de keeper maar schiet juist recht in de handen van de goalie en iet veel later raakt ook Jim de lat en mag de bal er vandaag gewoon niet in. ASWH maakt nog wel een treffer en zo moeten we naar huis met een 3-0 nederlaag waarbij in de tweede helft beide ploegen gelijkwaardig waren maar we hadden natuurlijk in de eerste helft moeten toeslaan. Man of the match is vandaag Juul, hij is noodgedwongen op de back positie terecht gekomen, maar ontpopt zich hier als een prima verdediger en speelde een prima wedstrijd. Hij beet zich vast in zijn tegenstander en was ook opbouwend van grote waarde. Het team valt dan ook vandaag niets te verwijten en de doelpunten en punten gaan vanzelf komen als we zo blijven spelen!