Het is weer zaterdagochtend en ja het is weer vroeg, maar onze dames staan om 9 uur weer fris en fruitig op het veld om te starten met de wedstrijd. Het is even zoeken waar de opening is in de verdediging maar na enige minuten ligt de bal in het doel van virtus. 0-1. Hierna lobt Sanne de bal prachtig over de keeper en is het al snel 2-0. Weer nieuwe aanval en Noa rond hem mooi af 3-0. Even overspelen en de bal ligt er weer in.4-0. De dames laten weer eens zien wat ze kunnen en de tegenstander kan alleen maar reageren op de acties van onze dames.

Time out. De dames komen aan dribbelen met de knieën omhoog en we gaan verder. En weer heeft Dubbeldam de overhand. Zodra de tegenstander de bal heeft zetten onze dames vrijwel direct druk. Gelukkig stopt de keeper van Virtus ook nog een paar ballen of gaat de bal net langs het goal. Maar op 2 seconde na speelt alles zich af op de helft van de tegenstander. Het uitblijven van doelpunten leidt tot het toenemen van het geroezemoes langs de kant.

Alle dagelijkse bezigheden worden weer besproken. Zeker met de Hollandse avond voor deur. En dan ja hoor 1 uitbraak van onze tegenstander wordt mooi afgerond en gaat buiten het bereik van linde in het net 4-1. Een corner wordt een intrap, komt voor en met een slap schot in de handen van de keeper. Virtus die bij balverlies direct met 3 tot 4 dames gaat verdedigen maken het onze dames een beetje lastig. Toch houdt dubbeldam de overhand. Helaas weer een gemiste kans van onze sima. Na een schop op de enkel van tegenstander staan de medewerkers van de ambulance dienst al klaar. Gelukkig is hun inmenging niet nodig.
Door goed verdedigen van Noor veranderd er niets aan de stand. Gelukkig worden we altijd gesteund door onze niet aflatende mascotte Dylan nog 1 kans voor ons en raak. 5-1 en rust.

De dames gaan weer voortvarend van start na de rust en blijven goed overspelen. Net voor de time out wordt de stand 6-1 met een klungelig bal die rustig in de rechterhoek rolt door mirre. Sanne zorgt met een afstandsschot voor de 7-1. De keeper houdt de nodige ballen tegen en Linde krijgt ook af en toe een bal die zij keurig stopt. Maar toch speelt het merendeel van de wedstrijd zich af op de helft van de tegenstander. Zodra Virtus in de buurt van de middellijn komt staan onze dames klaar om de bal terug te pakken. Denk hierbij aan de felheid van onze Lynn, Alyssa of de onvermoeibare Noa. Onze dames blijven goed samen werken. Spelen over en zoeken elkaar op. En niet te vergeten mocht er een speler lijken door te komen, wordt deze snel gestopt door Nadine, Ella of Iris.

Top dames dit is wat we vorige week hebben gemist en gelukkig vandaag weer volop hebben gezien. Trots op jullie.