Dubbeldam 8-1  Sleeuwijk 8-1  22-0

29 september 2018

Eerst gaan we de spelers even aan iedereen voorstellen:

Thijmen onze keeper, met hem in het doel krijgt de tegenstander haast geen kans om te scoren.

Jeremaih, dit is een speler, daar kom je niet langs. Hij laat dingen zien in het veld waar Ronaldo nog jaloers op wordt als die dit ziet. Zes doelpunten gescoord met natuurlijk hulp van zijn spelers er om heen.

Sem, dat is een mannetje dat kan overal voetballen, snel en goed oplettend waar hij de bal heen passt. Zeg maar gerust: hij ziet alles en weet het doel ook te vinden

Pepijn, onze bikkel die niet opzij gaat voor zijn tegenstander, als je langs hem heen wilt, nou dan moet je die blik in zijn ogen zien. Daar wordt een tegenstander al bang van, vandaar ook de vijf doelpunten.

Roan kan overal voetballen, voor of achter, het maakt hem niet zoveel uit. Allemaal met behulp van andere spelers ook gescoord: vier doelpunten.

Joep, altijd een lach en plezier in zijn spel, is een goed achter- en voorhoedespeler. Kijk naar de bal en zorg dat hij een goede pass kan geven zodat er veel gescoord kan worden.

Jarno, een verdediger waar een team zeker niet buiten kan, belangrijke speler dus waar je van op aan kan.

Brain met zijn mooie pass  naar voren, die ook vaak voorzet geeft, zodat er een doelpunt gescoord kan worden. Het mannetje van de pass dus, ook heel belangrijk en gescoord: twee doelpunten

Amin is onze kleine kanjer, altijd vrolijk: zeg maar gerust pretletter, een Messi in het veld. Rent met zijn kleine beentjes heel wat in de wedstrijd, gescoord één doelpunt.

Zo, spelers voorgesteld, nu over de wedstrijd, ja wat moet ik er over vertellen. De tegenstander kwam laat aan en we begonnen daardoor vijftien minuten later, ze stonden in de file. Scheidsrechter begin de wedstrijd wat hier leuk aan was, twee meisjes uit Nathalie haar team komen fluiten. De meiden waren zenuwachtig de eerste wedstrijd: Eva Face fluit de eerste helft, de jongens vinden het prachtig en luisteren naar haar, wat Eva leuk vindt. Maar ze kreeg het druk met het schrijven in het kladblok, van streepjes zetten voor Dubbeldam maar liefs elf. Eva vond dat geheel niet erg hoor,die vond het voor haar eerste keer fluiten fantastisch.

Op naar de rust. Angelica Put zal de tweede helft fluiten, de zenuwen beginnen op te spelen bij haar. Zal het goed gaan? vraagt ze een paar keer, tuurlijk gaat het, let maar op. Nou ze blaast hard op de fluit tweede helft kan beginnen, gelijk wordt er gescoord. Angelica pakt haar boekje en pen en schrijft. Al snel hoor ik vaak door haar roepen: ‘afstand houden, met het passen van de bal.’ Ze heeft het snel onder de knie, maar langs de kant staat Eva die wil weer fluiten 😂.

Er vallen veel doelpunten, wel acht bij Angelica, maar die geeft de fluit na tien minuten aan Eva die nog graag wil fluiten. Dan vallen er nog drie doelpunten, jeetje wat een prijs schieten. Wel was het vandaag wat minder leuk voor de tegenstander; het was zielig eigenlijk. Onze JO8-1 was te sterk voor Sleeuwijk.

Zo’ n grote uitslag van 22 doelpunten wat leer je ervan, nou  prijsschieten 😂⚽💪

Wil bij deze de meiden die gefloten hebben bedanken, vind het top 💪⚽👍⚽👊