Vandaag hebben onze Zondagteams blijkbaar besloten om steeds beter te presteren. Ons zesde heeft helemaal niets gedaan, het vijfde verliest ruim, het vierde speelt gelijk, dan winnen ons derde en tweede met slechts één doelpuntje verschil en is ons eerste gewoon ruim de baas op eigen veld.
Met weer heerlijk weer was het derhalve een lekker dagje voetbal op het terrein van Dubbeldam. Een mooie dag om even kort op terug te kijken.

Center Parcs – Zondag 6
Deze week geen score voor onze mannen; na de topper tegen SSW was het namelijk tijd voor een heus voetbalkamp om de puntjes voor de rest van het seizoen op de i te zetten.
De vraag vooraf is natuurlijk vooral op onze mannen wel een grasveldje kunnen vinden in de omringende natuur, maar hoe dan ook zullen ze sterker dan ooit terugkomen. Het is dan wel te hopen dat de blessure van wonderboy Jordy Staphorst snel tot het verleden gaat behoren. De vraag is wel wie we eigenlijk op bovenstaande foto zien.

Zondag 5 – DIA 8 0-5
Cinco houdt van het getal vijf en als er vijf doelpunten in een wedstrijd te tellen zijn, is dit natuurlijk reden voor een feestje. Na afloop van deze wedstrijd zal er dan zeker een kratje bier doorheen gegaan zijn, als het er geen vijf geworden zijn. Dat alle doelpunten gescoord zijn door tegenstander DIA zal onze vrienden een zorg zijn. Ze zijn weer buiten geweest en ze hebben gevoetbald, lekker toch.

Zondag 4 – BSC 7 2-2
De nummer vier tegen de nummer acht van de competitie is gezien het aantal punten gewoon een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams en dan is een uitslag van 2-2 gewoon heel normaal.

Zondag 3 – Jeka 10 1-0
Dat is nog een lekker: spelen om de eerste plek in de competitie. Voor deze wedstrijd waren beide teams nog ongeslagen, na vandaag mag alleen Dubbeldam dit nog zeggen. Zoals het hoort in een topper als dit, is het verschil heel minimaal en was de spanning tot de laatste minuut om te snijden.

Zondag 2 – Virtus 2 3-2
Speelde ons derde nog als medekoploper tegen een ploeg met evenveel punten, ons tweede had voor deze wedstrijd één keer verloren en één keer gelijkgespeeld. Virtus stond fier bovenaan met 15 uit 5 en was derhalve de te kloppen ploeg.
Het was Mischa Brassien die met een hattrick van het veld afstapte en eigenlijk had Dubbeldam nog meer moeten scoren. Ze lieten dit na, maar met nog een kwartier te spelen staat het gewoon 3-0 en lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Vijf minuten tijd staat het opeens 3-2 en maakt Dubbeldam het nog even spannend. Gelukkig komt er geen derde doelpunt van Virtus en is het Dubbeldam dat niet alleen bijzonder knap weet te winnen, maar ook nog eens heerlijk op de tweede plaats staat.

Zondag 1 – Taurus 1 4-0
Onze tegenstander van vandaag komt uit Delft waar ze verbonden zijn aan de universiteit en dan kan het haast niet anders dan dat het een technisch vaardig team is.
Maar technisch of niet, vrijwel direct na het eerst fluitsignaal zorgt Dennis voor de 1-0 en kan Dubbeldam lekker voetballen. Als ook Wesley scoort en Taurus niet verder komt dan een afgekeurd doelpunt is de ruststand een geruststellende 2-0. Ook een rode kaart van Wesley maakt voor het verloop van de wedstrijd niet veel uit en als Dubbeldam nog twee keer scoort is de eindstand 4-0.
Na het slechte resultaat van vorige week hebben de mannen geweldig revanche genomen en staan ze gewoon nog lekker op de eerste plaats.