Dubbeldam 13-5 – Sliedrecht 13-3

Een moeizame start vandaag voor de 13-5 Geen hoekvlaggen, geen scheids, Rowyn nog geblesseerd en Job moest na een poosje aangemoedigd te hebben aan de bak bij zijn andere passie: skiën.

Na een vertraging van 10 minuten konden we aan de slag met een potje voetbal. Rumo, onze trainer, nam de rol van scheids en de vader van Rowyn de vlag. Intussen komt Ome Fred aan en deelt mede dat die 10 minuten voor hem waren, zodat hij niks hoefde te missen.

Er val veel te vertellen o.a. over de omgeving, de conditie van het veld, Noa die niet kan tellen na de rust (in een keer meer wissels en een man minder in het veld), een mooie pass van Fygo die meer verdiende, maar een mooie pot voetbal bleef uit. We bleven wel vechten voor iedere bal, maar het wilde vandaag allemaal niet zo lukken en dus eindigt deze wedstrijd in een 0-0.

Van de week weer lekker trainen en op naar de volgende wedstrijd.

Boven en onder dit verslag treft u twee mooie foto’s aan van onze mannen van de 13-5. Ze spelen in tenues die gesponsord zijn door Noviprint. Onze mannen hebben al laten zien dat ze de kleuren van Dubbeldam bijzonder goed weten te verdedigen en het is dan ook alleen maar logisch dat Noviprint juist dit elftal in het nieuw heeft gestoken.

De volledige trainersstaf onder leiding van Rumo en de spelers willen Noviprint hartelijk bedanken voor de prachtige spullen.