Heukelum MO11-1 – Dubbeldam MO11-1

Elf dames staan te trappelen van ongeduld om op deze winderige zaterdagochtend de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen te mogen gaan spelen. De tegenstanders van vandaag hebben zij al eerder getroffen vorig seizoen, de dames van Heukelum. De dames hebben er zin in en ook de trainers kunnen niet wachten, eindelijk beginnen de wedstrijden van dit seizoen en kan er weer gevoetbald worden om de punten.

Het lijkt erop dat onze dames gewoon maar weer eens doorgaan waar ze gebleven waren. Ze spelen gepassioneerd voetbal en leggen er hun hart en ziel in. Er word al snel gescoord door het afronden van een mooi uitgevoerde aanval na de aftrap. De dames gaan door met het plezieren van de meegereisde toeschouwers en geven een geweldige demonstratie van wat ze allemaal hebben geleerd. De tegenstanders blijven ook goed meedoen wat resulteerde in een zeer leuke wedstrijd om te zien. Mede door het goed uitvoeren van druk zetten en mooie combinaties in het overspelen slagen onze dames er in om de wedstrijd naar hun hand te zetten. De ruststand is 3-0.

De tweede helft weten ze de stand de vergroten naar de eindstand van 6-1. Het laatste kwartier moesten sommige dames diep gaan maar die wisten het conditioneel toch maar mooi vol de houden.
Ik ben ervan overtuigd dat het spel van de tegenstander mee heeft gedragen aan het mooie voetbal wat onze dames vandaag hebben laten zien. Voor nu nog steeds ongeslagen en vol goede moed op naar de volgende wedstrijd.