MO11-1 – St Altena/Almkerk MO11-1

Weet niet hoe of waarom, maar vanmorgen werden onze dames pas om 9.45 uur verwacht op ons eigen Dubbeldam-veld om aan te treden tegen St Altena/Almkerk, waarbij een ieder werd getrakteerd op een heerlijk schijnend zonnetje.
Er was dan ook een tegendoelpunt nodig om onze dames wakker te schudden en te realiseren dat ze geen vakantie hebben maar aan het voetballen zijn. Gelukkig herstellen onze dames zich snel en maken ze al gauw de gelijkmaker. Hierna speelde ze rustig aan de eerste helft uit waarbij de ruststand 2-1 is. Heerlijk met een kleine voorsprong de rust in.

De tweede helft gingen de dames weer vrolijk verder met goed voetballen. Zelf kon ik niet aanwezig zijn, maar werd natuurlijk via de vertrouwde app op de hoogte gehouden. Zelfs de scheidsrechter, totaal onpartijdig en betrouwbaar, hield me op de hoogte. Echter deed hij dit na de wedstrijd pas, waarvoor alsnog bedankt Johan. Mede daardoor lukte het me toch weer om een stukje te produceren waar nog enige waarheden worden weergegeven.
De eindstand werd vandaag 4-1 in het voordeel van onze dames. Er was nog enige twijfel of er sprake was van een handsbal bij het laatste doelpunt. Maar als het al zo was geldt bij ons altijd 1 regel: de scheidsrechter beslist.
Voor de geïnteresseerde onder ons volgt hieronder een overzicht waarop ik een verslag moet baseren.

Graag allemaal tot volgende week voor de laatste competitie wedstrijd. Zelf zal ik dan ook weer gewoon langs de lijn staan.