Zaterdag 28 september is het zover, de Dubbeldamdames worden beroemd!!! Ze doen mee met de nieuwe spelshow “Echt Waar” In deze spelshow is Jan Versteegh de presentator, doen er 10 verenigingen mee en is er maar liefst 50.000 euro te verdienen! Er worden 2 stellingen gepresenteerd door de cabaretiers Leo Alkemade en Soundos El Ahmadi waarvan er maar 1 echt waar is. De 10 deelnemers per vereniging moeten per stelling gokken wie de waarheid spreekt, heb je het fout ben je af en degene die overblijven mogen de buit verdelen!

De uitzending wordt gesponsord door de vriendenloterij en wordt uitgezonden op SBS6 om 2130. De meiden hebben nieuwe tenues gekregen van Jan van Laar met zijn bedrijf Maritiem Courant. Hiermee shinen de dames als nooit tevoren dus mis deze uitzending niet!