Informatie over de 3e klasse D

Elke week verzamelen we in het 3e klasse D journaal alle informatie, nieuws en wedstrijdverslagen over de andere teams die uitkomen in deze klasse.

Meeuwenplaat door oog van de naald

Na een moeizame wedstrijd heeft vandaag Meeuwenplaat 1, toch 3 punten weten te pakken. Na een lange 2-2 stand, en met 10 minuten voor tijd met 10 man te hebben gespeeld is het toch gelukt! In 3 minuten tijd zorgde Yoeri Rombouts voor 2 fraaie doelpunten waardoor ons 1e toch won met 4-2.
Onder het toeziend oog van onze pupil, Tristan die er voor zorgde dat alle Meeuwen scherp bleven. Tristan bedankt voor deze middag en wij hopen dat je het naar je zin hebt gehad!

bron: facebook Meeuwenplaat

Trainer Jerry Visser vertrekt bij Victoria’04

Jerry Visser vertrekt bij Victoria'04De samenwerking tussen trainer Jerry Visser en sc Victoria’04 wordt na dit seizoenniet verlengd. In goed overleg hebben de Technische Commissie van sc Victoria’04 en de hoofdtrainer van de zondag selectie besloten aan het eind van dit seizoen de samenwerking te beëindigen.

Jerry heeft aangegeven door privéredenen het volgende seizoen geen hoofdtrainer
meer te willen zijn. De samenwerking met Jerry zullen we tot het einde van het
seizoen voortzetten en met positieve houding en instelling zullen we het seizoen
afmaken.Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com
Bron: www.voetbalrotterdam.nl

Kethel Spaland (zo) voelt zich bestolen

VOETBAL – Laaiend was Ruud Spierings, de trainer van Kethel Spaland, na afloop van het met 4-2 verloren treffen met Meeuwenplaat. ,,We hadden bij de stand van 2-2 twee strafschoppen verdiend, maar kregen die niet van een hele zwakke scheids die niet uit de middencirkel kwam.”

door Ton de Leede

Op bezoek bij afgetekend koploper Meeuwenplaat, waar thuis met 0-6 van was verloren, speelden de gasten een lekkere pot voetbal. Geheel niet onder de indruk van het Hoogvlietse keurkorps kwam Kethel Spaland op 0-1 door Yanniek van der Meer. Op slag van rust scoorde Meeuwenplaat twee keer en werd de ruststand 2-1.

Jonkie Remco Wuister bracht de partijen weer op gelijke hoogte en een verrassing hing in de lucht. ,,Scheidsrechter Veldhoen,” fulmineerde Ruud Spierings, ,,was werkelijk een aanfluiting. Hij vlagt op zaterdag bij CWO en fluit op zondag potjes kapot. Maar in de 3e klasse krijg je dergelijke scheidsen, dan moeten we maar hoger spelen.”

Meeuwenplaat kwam dus goed weg volgend Ruud Spierings en kreeg in de extra tijd de dubbele knock down. In de 92e en 93e minuut schoot, ‘grootverdiener’ Yuri Rombouts de 3-2 en de 4-2 op het bord.
Bron: deschiedammeronline.nl

Meeuwenplaat nog steeds ongeslagen

De Schiedamse gasten van Kethel Spaland hebben het de Meeuwen moeilijker gemaakt dan de eindstand aangeeft. Snelle uitvallen van de Schiedamse aanvallers stichtten regelmatig gevaar want snelheid is iets waar de Meeuwenplaters nog te weinig vat op hebben. Zo leek de ruststand slechts met een 0-1 achterstand in te gaan maar plotseling scoorden vlak voor rust Lesley Bax en Remon Gouw voor Meeuwenplaat en was het 2-1 voor de gastheren.

Na rust eenzelfde beeld al was Meeuwenplaat nu wat meer in de aanval. Echter trok Kethel Spaland de stand gelijk en nu leek 2-2 de eindstand te worden maar ineens had Yoeri Rombouts de geest.

De voor deze wedstrijd eerder van vakantie terug gekomen spits scoorde op de valreep binnen 2 minuten 2 goals en was de eindstand 4-2 voor Meeuwenplaat. De Meeuwen hebben nu een grote voorsprong op nummer twee, Virtus Zevenbergen nl 7 punten. Zondag a s speelt Meeuwenplaat uit bij het technisch zeer vaardige Dubbeldam en dat zal het een heel lastige wedstrijd voor de Hoogvlieters worden.
Bron: www.voetbalrotterdam.nl

Jerry Visser vertrekt bij Victoria’04

De samenwerking tussen trainer Jerry Visser en sc Victoria’04 wordt na dit seizoen niet verlengd. In goed overleg hebben de Technische Commissie van sc Victoria’04 en de hoofdtrainer van de zondag selectie besloten aan het eind van dit seizoen de samenwerking te beëindigen.

“Jerry heeft aangegeven door prive redenen het volgende seizoen geen hoofdtrainer meer te willen zijn. De samenwerking met Jerry zullen we tot het einde van het seizoen voortzetten en met positieve houding en instelling zullen we het seizoen afmaken. Wij willen als vereniging Jerry en het team een goed slot van het seizoen wensen en hem alvast bedanken voor zijn inzet en voor daarna veel succes wensen.” laat de Vlaardingse zondag derdeklasser weten.
De TC van de Vlaardingers zal nu op zoek gaan een opvolger voor Visser.
Bron: waterwegsport

Kethel Spaland mag niet stunten tegen koploper

Rotterdam – De zondag voetballers van Kethel Spaland hebben in het uitduel tegen koploper Meeuwenplaat niet gekregen wat ze verdienden. De ploeg van oefenmeester Ruud Spierings kwam al vroeg op voorsprong tegen de gedoodverfde kampioenskandidaat door een treffer van Yannick van der Meer. Niet veel later leek deze marge te worden verdubbeld maar een zuivere strafschop werd de Schiedammers onthouden. Nadat de thuisploeg, van de schrik bekomen, de ruststand op 2-1 had bepaald zorgde Remco Wuister na de thee wederom voor de egalisering van de stand: 2-2

Het breekpunt viel in de slotminuten te noteren toen de bezoekers wederom een zuivere strafschop dachten te krijgen maar in plaats daarvan bepaalde de leidsman een buitenspelsituatie.
De twee treffers  door de thuisploeg in de 93ste en 94ste minuut werkte als zout in de Schiedamse wondenL 4-2

“Dit is echt ongelooflijk !” foeterde oefenmeester Ruud Spierings na afloop. “Ik klaag normaal nooit over de scheidsrechter maar dit slaat alles. Er zijn ons vandaag echt twee zuivere strafschoppen onthouden, zelfs de tegenstander beaamde dat. Op zich ben ik echt tevreden over het vertoonde spel maar het echt zo jammer dat die gasten op zo’n manier bestolen zijn.”
Bron: waterwegsport

FC IJsselmonde ook langs OHVV

OHVV kwam vandaag op bezoek op Sportpark Olympia. Uit was de wedstrijd met 2-3 gewonnen en toen was het lastig.

FC IJsselmonde begon sterk aan de wedstrijd en zette bezoekers direct vast op de eigen helft. In de 7e minuut de eerste kans die direct een doelpunt opleverde. De bal kwam op het middenveld bij Karim Mossaoui, die Dylan Veesaert aan het werk zette. Deze gaf een uitstekende voorzet die door Ntumba Kabongo hard tegen de touwen werd gewerkt.

IJsselmonde bleef de betere ploeg die uitstekende combinaties op het veld neerlegde, zonder dat dit direct goede kansen opleverde. Voor rust viel ook nog de 0-2 te noteren, vanuit het middenveld werd Karim Mossaoui weggestuurd, die vakkundig afwerkte. De rust werd met deze stand bereikt.

Wie gedacht had dat IJsselmonde de druk op bleef voeren kwam bedrogen uit. OHVV zette IJsselmonde vast en kreeg wat kansen, die door de uitstekend keepende Mark van ES onschadelijk werd gemaakt. Het werd 3-0 nadat de bal uit een kluts via de hak van een IJsselmonde speler bij de in buitenspel positie staande Dylan Veesaert terecht kwam. Hij schoot de bal in de verre hoek langs de keeper van OHVV.

Het werd 3-1 doordat de verdediging niet alert reageerde, waardoor de spits keeper Mark van Es kon passeren. IJsselmonde pakte de draad weer op, en kreeg een aantal 100% kansen, die van dichtbij door Dylan Veesaert en Shendal Albertus om zeep werden geholpen. Al met al een terecht overwinning op een stug OHVV. Door deze overwinning blijft IJsselmonde meedoen voor de bovenste plaatsen in de stand, alsmede de tweede periode.
Bron: voetbalrotterdam.nl

Nieuwe trainer OHVV

OHVV heeft voor het seizoen 2018-2019 Mitchel van Gastel als nieuwe trainer weten vast te leggen. De 28jarige trainer begint bij OHVV aan zijn eerste klus in het seniorenvoetbal. OHVV is zeer verheugd, dat het deze ambitieuze jonge trainer aan de club heeft weten te binden.

Reageren op dit bericht: