Een paar weken geen wedstrijden ivm het weer is niet altijd leuk, maar het heeft soms ook zijn voordelen, je kunt je namelijk wel extra voorbereiden op wat komen gaat. Zoals sommige weten zitten de meiden van MO11-1 namelijk ingedeeld bij Heerjansdam en laat dat nou net de enige ploeg zijn waar ze vorig jaar 2 keer van verloren hadden.
Dus… tijd voor revanche!
Na een paar weken alleen getraind te hebben kwam vandaag Heerjansdam op bezoek en dus stond iedereen te trappelen om zijn beste beentje voor te zetten. Nou ja bijna iedereen, er was 1 afwezige namelijk Shakira die was lekker aan genieten een welverdiend weekendje weg.
Klokslag 10:15 is het dan zover, de aftrap wordt genomen. Zoals de vaste supporters al gehoopt en verwacht hadden beginnen de meiden met extra energie aan deze wedstrijd, er moet tenslotte nog wat recht gezet worden. Heerjansdam is hier echter uiteraard ook gekomen voor de punten dus dat belooft wat voor deze wedstrijd.

De eerste minuten is het een beetje aftasten en golft het spel op en neer maar echt in de buurt van Ella komen de bezoekers niet. Na een minuut of vier is het dan zo ver, na goed doorkomen vanaf de zijkanten is het Noa die voor de 1-0 tekent. Dit laten de bezoekers niet op zich zitten en dus ontstaat er een felle strijd waarin onze verdedigers knap overeind blijven.
Het knappe van de meiden van MO11-1 is dat zij altijd 1 team blijven en dat iedereen hard blijft werken en vooral goed blijft voetballen. Het duurt dan ook niet lang of het initiatief wordt weer door onze toppers over genomen. Voor de rust nog wordt de voorsprong uitgebreid en tekenen Sanne (2-0) en Finne (3-0) voor een riante voorsprong.

In de rust worden er door meiden zoals altijd even de goede en minder goede punten benoemd en wordt er afgesproken om vooral zo door te gaan en de voorsprong uit te breiden.
Zonder extra spanning komen ze dan ook weer het veld op en gaat de roze-wit-zwarte wervelwind weer verder. Er wordt lekker gecombineerd en mooie voorzetten gegeven. Alleen het afmaken voor het doel lukt even niet. Totdat het Dubbeldams MO-11-1 kwartiertje begint. Vijftien minuten voor tijd is het Sanne die tekent voor haar 2e van de dag (4-0). Gevolgd door Noa die ook laat zien dat zij dit kan (5-0).En tot slot om definitief te onderstrepen dat 3x scheepsrecht is en dat ditmaal de punten in Dordrecht blijven maakt Noa haar derde van de dag en brengt de eindstand op een knappe 6-0 winst.

Ella, Rianne ,Sanne, Sophie ,Noor ,Finne ,Noa ,Naomi en Tara , we hebben weer genoten vandaag!

Tot volgende week!