Gisteren heeft u in de update van onze Zaterdagsenioren kunnen lezen dat onze onvolprezen Joey Bakker gaat verhuizen naar Hellevoetsluis. We zoeken een opvolger of twee voor hem. Iedereen die iemand kent of zelf interesse heeft, mail naar secretariaat@vvdubbeldam.nl.
Joey heeft aangegeven dat iedereen die interesse heeft door hem opgeleid kan worden in de komende maanden. Dus ervaring is niet per se nodig, wel enthousiasme en tijd.

Nu de winterstop toch echt ten einde aan het lopen is, mag de helft van onze Zondagelftallen weer een wedstrijd spelen. Onze Zondag 1 heeft er natuurlijk al twee wedstrijden opzitten en zoals we mochten verwachten, zijn deze allebei winnend afgesloten. Hieronder kunt u lezen wat het Vierde, Derde en Eerste allemaal gepresteerd hebben.

Zondag 4 – SVC 2 3-1
De eerste wedstrijd na een lange winterstop is altijd weer even spannend; hoe hoog je ook in het klassement staat, het is zaak om niet direct punten te verspelen en te laten zien dat je staat. Onze mannen van het Vierde mocht direct tegen een van de directe concurrenten: SVC 2.
Voor aanvang van deze wedstrijd heeft Dubbeldam met een wedstrijd minder slechts één puntje meer en na deze wedstrijd vier punten meer, dus dat is lekker beginnen.
Het was geen eenvoudige overwinning, maar onze mannen hebben zich na een 0-1 achterstand knap terug geknokt en uiteindelijk met 3-1 gewonnen.
Het is ongemeen spannend in deze competitie; Dubbeldam staat op doelsaldo boven BSC, terwijl HZ’75 met een wedstrijd minder slechts één punt achter de trotse koploper staat. Een lekker begin derhalve van ons Vierde.

Zondag 3 – Sprundel 3 4-1
Ons Derde stond voor aanvang van deze wedstrijd al eerste en ze moesten tegen Sprundel dat nog maar twaalf punten bij elkaar gesprokkeld heeft, maar ook voor een elftal dat ongenaakbaar is in hun competitie is het zaak er gewoon weer te staan na de winterstop en we kunnen u melden dat dit meer dan gelukt is. Met een ruime 4-1 overwinning staat het Derde nog steeds op de plaats waar ze horen: gewoon lekker bovenaan.

Zondag 1 – SEP 1 4-1
Als het Vierde en het Derde weten te winnen, kan ons Eerste natuurlijk niet achterblijven en dat gebeurde dan ook niet. Ook onze mannen van het Eerste wisten met 4-1 te winnen; een makkelijke overwinning derhalve, waardoor ze dit deel van de competitie als eerste of met een beetje pech als tweede afsluiten. Hoe dan ook, het doel is gehaald, onze mannen hebben zich bij de beste drie geplaatst en spelen in het voorjaar niet alleen in de winnaarspoule, maar ze spelen ook nog eens een extra thuiswedstrijd. Een optimaal resultaat derhalve en ze kunnen zich gaan voorbereiden op de nieuwe poule waarin er echt iets op het spel staat.