AD: ”EEN GROTE TESTCASE”

Dubbeldam kent sportief gezien enkele mooie jaren. Beide afdelingen mochten in de voorbije jaren periodetitels vieren en ook één of zelfs twee kampioenschappen vieren. Dit allemaal onder leiding van verschillende trainers. Komend seizoen zal dat anders zijn. Beide selectie elftallen van zowel zaterdag als zondag zullen getraind en gecoacht worden door één trainer.

Richard Smaal heeft het vertrouwen van het bestuur gekregen en zal dus de eindverantwoording krijgen over beide selectie teams die in de 3e klasse actief zullen zijn. Dit is een grote stap voor een club als Dubbeldam en daarom spreekt Rick Klootwijk over één grote testcase, maar ziet het met vertrouwen tegemoet. Ook Richard zelf kijkt positief naar zijn toekomstige dubbelrol binnen de club. Hij heeft een duidelijke visie en steekt deze niet onder stoelen of banken, maar over eventuele doelstellingen spreekt hij zich nog niet uit. Hij heeft van beide teams nog niet helemaal het juiste beeld, dit ook mede door zijn werkzaamheden bij zijn voorgaande club Arkel. Hierdoor heeft hij enkele wedstrijden van de zondagafdeling kunnen zien, maar nog niet van de zaterdagafdeling. Het zal dus nog even aftasten worden. Desalniettemin heeft iedereen het volste vertrouwen in de nieuwe hoofdtrainer van beide elftallen en hopen we ook op veel steun vanuit de supporters.

Wij wensen Richard in ieder geval heel veel succes in zijn nieuwe rol bij onze club.

Bron: AD De Dordtenaar