Op 1 augustus 2005 werd Dubbeldam verblijd met de komst van een nieuw lid, niemand minder dan Roy Willems, de man met het prachtige Limburgse accent en hoewel we inmiddels bijna veertien jaar verder zijn, zijn er nog steeds niet veel Dubbeldammers die hem altijd kunnen verstaan.
Aan alles komt een eind en in dit geval moeten we helaas afscheid nemen van El Torro. Het is voor Dubbeldam vreselijk nieuws, maar onze Torro gaat niet alleen een bijzonder trotse vader worden, ook gaat hij verhuizen om dichter bij zijn roots te komen. Misschien hoopt hij dat de mensen hem daar wel gewoon kunnen volgen als hij met zijn zachte g tekeergaat.

Jarenlang heeft onze El Torro de velden als speler onveilig gemaakt en heeft hij onze clubkleuren vol trots verdedigd. De laatste drie jaar heeft onze grote vriend zich opgeworpen als assistent bij de Zaterdag 1, eerst naast Paul van Oosten en het laatste jaar naast Richard Smaal. Het zal leeg worden op de bank, we zullen hem gaan missen.

Dubbeldam zal onze grootse Belg natuurlijk een groots afscheid gunnen en op woensdag 29 mei wordt een afscheidsmatch georganiseerd tussen de Dubbeldam Zaterdag All Stars, natuurlijk onder leiding van Paul van Oosten, tegen de huidige Zaterdag 1 selectie. Deze wedstrijden zijn zo uniek, die wil je niet missen.

Kom dus allen kijken en afscheid nemen van de man die niet geduwd heeft tegen Dia.

– Locatie VV Dubbeldam
– Woensdag 29 mei ’19
– Kick off Match Ddam All Stars – Ddam Zat 1
– Tijd – de spelers verzamelen om 18:30, waarna ze al warmlopend te bewonderen zijn.

Mochten de All Stars dit overleven, begint de wedstrijd stipt om 19:00 uur.