Het is een jaarlijkse en zeer gewaardeerde traditie bij v.v. Dubbeldam: de haringparty voor alle leden van de vrienden- en de businessclub. Op onze website heeft u fraaie foto’s kunnen zien van deze geslaagde avond.
Onze onvolprezen oud-voorzitter en stuwende kracht achter de vriendenclub, Arie Ago, blikt nog even kort terug op deze avond.
Naast het feit dat de opkomst weer bijzonder goed te noemen was, kijkt Arie vooral terug op een mooie huldiging van Henk van Heeren, die dit jaar niet alleen 70 jaar lid is van v.v. Dubbeldam, maar zich ook nog eens 30 jaar officieel vriend van Dubbeldam mag laten noemen. Een dubbel jubileum waaraan in de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2020 nog uitgebreid aandacht aan zal worden besteed.
Het zijn mooie momenten en eigenlijk zou Arie graag zien dat mannen als Henk geëerd worden met een speldje van de KNVB, maar dit gebeurt bij Dubbeldam maar zelden. Het is een – kleine – doorn in het oog van Arie en hij hoopt dat er in de toekomst voor mijlpalen als deze, die uniek zijn en steeds minder vaak lijken voor te komen, nagedacht wordt over deze passende beloning.

Omdat het er steeds meer naar uitziet dat de gemeente Dordrecht onze mooie vereniging in de steek laat en wethouder Stam in de media zelfs hardop durft te zeggen dat de sportverenigingen hun hakken in het zand hebben gezet en niet met hem willen samenwerken, heeft de vriendenclub een fraai bedrag ter beschikking gesteld aan v.v. Dubbeldam als bijdrage in de noodzakelijke verbouwingen.
We zullen de komende maanden de handen uit de mouwen moeten steken en we zullen veel geld moeten spenderen aan het opknappen van onze oude, maar vertrouwde, accommodatie. Met een bedrag van maar liefst € 12.500 kan onze vereniging in elk geval veel doen.
Arie hoopt dat we snel ons eigen plan trekken en aan de gemeente laten zien dat we (h)echte vereniging zijn.