Menno Mientjes

Menno is werkvoorbereider bij Groenendijk PGN Bouw en Pullen Bouw maar daarnaast is hij zelfstandig ondernemer. Zijn bedrijf Mientjes Bouw Support ondersteunt bedrijven en particulieren op het gebied van bouwgerelateerde vraagstukken met projectadvies en begeleiding van bouwprojecten.

Sponsorcommissie

Wellicht kan hij hierin ook nog wat voor onze club betekenen want onze bouwplannen worden steeds concreter! Waar Menno echter ook een rol in speelt is in de sponsorcommissie van Dubbeldam. Waar hij eerst alles alleen moest doen zit hij nu met 9 andere wijze mannen in een commissie waar steeds meer aktiviteiten van zichtbaar worden. Deze zaterdag is Menno echter zelf de sponsor van de wedstrijdbal bij Zaterdag 1 en dit waarderen we natuurlijk in zeer grote mate! Menno bedankt!