Voor veel voetballers en ouders is de derde helft een vanzelfsprekend onderdeel van een voetbalwedstrijd. Onze kantine leent zich daar uitstekend voor, het is er knus en al heel snel gezellig.
Om ervoor te zorgen dat iedereen iets te eten of te drinken kan krijgen, hebben we wel bar- en keukenpersoneel nodig op zaterdagen en op trainingsavonden.
Het is leuk om te doen, je hebt altijd hulp van ervaren mensen en je helpt de vereniging er mee.
Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe minder tijd het hoeft te kosten.

Naast barpersoneel door de week en op zaterdagen, hebben we op zaterdagen vooral keukenpersoneel nodig, dus vind je het leuk om tosti’s en broodjes bal te maken en de mensen bij de frituur te helpen, meld je dan snel aan. Geen zorgen je wordt ingewerkt en je wordt zeker niet in het diepe gegooid.

Wil je je aanmelden of meer informatie willen hebben, mail dan naar karin-nielsen@tele2.nl of secretariaat@vvdubbeldam.nl.