Na de afgelastingen van afgelopen zaterdag hopen de dames aanstaande zaterdag wel te kunnen voetballen. Er zit nog veel vorst in de grond en de komende dagen voorspelt het KNNMI veel regen.

Tweede plaats

Zoals in de vorige beschouwing al vermeld hadden de dames in de winterstop het vizier gericht op het kampioenschap. Ze hadden na een moeizame start een heel sterk laatste stuk van de eerste seizoenshelft gehad. Hierdoor waren ze opgeklommen naar de tweede plaats op de ranglijst.

TSVV Merlijn.

Het eerste duel na de winterstop was direct tegen koploper TSVV Merlijn. Uit in Tilburg hadden onze dames eerder verloren van deze ploeg, terwijl op de eigen Schenkeldijk met 6-6 gelijk gespeeld werd. De dames waren heel gespannen voor deze wedstrijd bij de studenten in Tilburg. Daardoor kwamen ze in de eerste helft niet aan het voetballen toe. Na de hervatting lieten ze zien zeker gelijkwaardig te zijn, maar kon de achterstand niet goedgemaakt worden.

Oranje Blauw

Zaterdag spelen onze dames in Heijningen tegen Oranje Blauw. In deze wedstrijd staat de tweede plaats op het spel. Aan het begin van de competitie toen onze dames nog aan elkaar moesten wennen, verloren wij met ruime cijfers. Op 25 november kwam Oranje Blauw bij ons op bezoek en toen waren onze dames met 4-2 te sterk.

2018

In de enige wedstrijd van 2018 won Oranje Blauw heel nipt met 5-4 van SSC’55. Onze dames speelden alleen die eerdergenoemde wedstrijd tegen de studenten van Merlijn.

Veel succes dames aanstaande zaterdag