Poll

Afgelopen week hebben wij middels een poll gepeild hoe de bezoekers van onze website over enkele wedstrijden van morgen, zaterdag 27 januari, dachten. Als deze voorspellingen uitkomen, gaan we een mooie zaterdag tegemoet.

JO9-3

De Schenkeldijkderby tussen Dubbeldam JO9-3 en EBOH JO9-4 wordt een spannende wedstrijd zo verwachten we althans.
Toch denkt de helft van de stemmers dat Dubbeldam uiteindelijk de overwinning pakt.
Slechts één iemand denkt dat het een gelijkspel wordt terwijl ook regelmatig voor EBOH is gestemd.

JO11-1

Ook bij de stadsderby van Dubbeldam JO11-1 tegen RCD denkt de helft van de ondervraagden dat Dubbeldam er met de overwinning vandoor gaat en slechts een persoon denkt dat RCD de volle buit binnenhaalt.
Velen verwachten echter ook een spannende wedstrijd waar uiteindelijk de binnen gedeeld worden.

MO13-1

Afgelopen week hadden de meiden van o13-1 het lastig tegen MOC’17. Na een snelle 2-0 achterstand kwamen onze meiden toch op voorsprong, maar zagen in de slotfase de Roosendaalse meiden langszij komen.
Toch hebben alle stemmers het volste vertrouwen in de meiden van Davey, Jami en Savanna want iedereen verwacht een zege voor onze roze brigade.

JO17-4

Ook vroegen wij jullie mening over de wedstrijd Dubbeldam JO17-4 – Drechtstreek JO17-3.
Alle stemmers hadden een uitgesproken mening en 2/3 hiervan is overtuigd van een zege voor Dubbeldam en 1/3 denkt dat Drechtstreek er met de  overwinning vandaar gaat.

zaterdag 1

De laatste poll ging over de wedstrijd Alliance – Dubbeldam. De ploeg uit Roosendaal staat zevende me 15 punten uit 11 wedstrijden en bijna 80% van de stemmers verwacht een zege voor Dubbeldam en de overigen denken aan een gelijkspel. Niemand gelooft dat Alliance Dubbeldam punten af kan pakken.

Wij hopen dat de voorspellingen uitkomen, want dan hebben we een hele succesvolle dag gehad.
We wensen in ieder geval iedereen morgen weer heel veel plezier

VOORSPELLINGEN ZONDAG 28 JANUARI