Na een paar weken van slecht weer afgekeurde wedstrijden, trainingen en 2 weken schoolvoetbal was het daar zaterdag weer tijd voor een competitie wedstrijd.

Het begint als een heerlijk voetbal dagje. Het zonnetje schijnt heerlijk. De supporters zijn ook weer massaal uitgelopen. Zelfs De support hond Binky was aanwezig zoals u kunt zien geheel in stijl.

We mogen vandaag op het hoofdveld spelen. Helaas miste we 2 van onze spelers maar konden we op de ingeleende kracht van vigo rekenen (bedankt hiervoor) Ook bedank ik direct hier zijn vader Frank voor het vlaggen v deze wedstrijd.

De wedstrijd begint de jongens gaan snel van start. Maar ook aswh gaat snel v start. Deze domineert 80% v d wedstrijd op onze helft. Onze mannen speelde zeker naar behoren ondanks dat ze met 0-3 de rust in gaan.

In de rust is daar de preek van Gerard en komen de mannen iets verlaat het veld op. klaar voor de strijd. De mannen kwamen nu iets beter op de andere helft en dit resulteerde zelfs in een doelpunt. Even zelfs zicht op een 2e maar deze belande helaas door een inschattingsfoutje op de paal.

Onze keeper nick had het deze ochtend niet makkelijk en kreeg veel ballen om zijn oren. Maar Hield van al die ballen ook een heel mooi aantal uit zijn doel.

We verloren helaas deze wedstrijd met 1-6 maar jongens jullie hebben het goed gedragen.

Ondanks de nederlaag wil ik als trouwe fan van deze toppers toch iedereen bedanken die meedeed, trouwe supporters en de scheidsrechter bedankt voor een gezellig anderhalf uur voetbalspel deze zonnige zaterdag middag.

De grootste fan langs de lijn.
Tot volgende week bij wieldrecht jo12-1 -Dubbeldam jo12-3.