Nadat Richard Smaal had aangegeven volgend seizoen alleen verder te gaan als hoofdtrainer bij de Zaterdag 1 van v.v. Dubbeldam is afgelopen week Brasco Tuvaljevic opnieuw bereid gevonden om de Zondag 1 onder zijn hoede te nemen.
In het seizoen 2017/2018 was Tuvaljevic al hoofdtrainer van het eerste Zondag elftal van Dubbeldam en dit is zo goed bevallen dat de vereniging en haar oud-trainer elkaar weer gevonden hebben. Zowel de club als de selectie zijn blij met de terugkeer van Tuvaljevic en natuurlijk hoopt iedereen bij Dubbeldam dat in het seizoen 2019/2020 de Zondag 1 mag spelen in de tweede klasse. Dit zou perfect passen bij de ambities van zowel de nieuwe trainer als Dubbeldam.
Dubbeldam hoopt dan ook op een succesvol voorjaar en kijkt uit naar de samenwerking met Brasco Tuvaljevic in het komende seizoen.