Inmiddels zijn we al weer drie weken aan de gang met de clubfund aktie en de eerste artikelen zijn al besteld. Zo zijn dus ook de eerste centjes alweer binnen gekomen en hebben we inmiddels al meer dan 150 euro verdiend met deze aktie. Ieder punt dat verzilverd wordt is geld waard en zo verwacht ik dat we nog veel meer geld gaan binnen halen. Mocht je geen foto gemaakt hebben kan je ook gewoon leuke fanartikelen bestellen zonder foto, maar met ons fantastische zwart witte logo, dit doe je op de site www.clubfund.nl/vv-dubbeldam!

Op dit moment is Piet van Putten de beste spaarder van Dubbeldam, op de voet gevolgd door Job de Haas en Luc Bezemer. Het beste team is JO9-1 samen met JO16-1. Mocht je helemaal niet weten wat je moet doen met je plus punten, kan je de punten achter de bar inleveren in de kassa van Dubbeldam, wij gaan er dan voor zorgen dat ze verzilverd worden. Succes met sparen!!!