De clubfund aktie draait op volle toeren! Inmiddels staat de teller al op ruim 800 euro voor de club en zijn er dus al ruim 300 fanartikelen besteld! Wist je dat je op drie verschillende manieren kunt sparen?

Je kan natuurlijk je eigen fanartikelen sparen, dus dat is 1, maar je kan ook fanartikelen zonder je eigen foto, maar met logo van Dubbeldam sparen. Dit doe je op www.clubfund.nl/vv-dubbeldam

Daarnaast kan je ook je zegels, die je gewoon krijgt bij de Plus Supermarkten in Dordrecht, achter de bar afgeven en in de kassa laten leggen. Wij zorgen er dan voor dat ook deze zegels geld opleveren voor de clubkas!

Op dit moment is de beste spaarder van de club Piet van Putten, hij speelt in de JO11-1. Tweede is Tristan van JO7-2 en op de derde plaats staat Livay van de 9-3. Spaar ook mee en mocht je je inlogcode kwijt zijn, stuur dan even een mail naar sponsoring@vvdubbeldam.nl. De spaaraktie duurt nog 24 dagen!!!