Met nog 40 dagen te gaan is de clubfund aktie al een groot succes, inmiddels hebben we al 450 euro bij elkaar gespaard en zijn er dus al behoorlijk wat artikelen besteld! Nu dus al een groot compliment voor de sparende Dubbeldammers! Opvallend is echter dat maar iets meer dan de helft van de deelnemers hun webshop geopend hebben! Ben je je persoonlijke inlogcode kwijt? Stuur me even een mail en ik zorg per omgaande voor een code waarmee de FANshop alsnog geopend kan worden.

Mail dan even naar: sponsoring@vvdubbeldam.nl

Geen behoefte aan FANproducten met eigen foto? Spaar dan voor (jongere) clubgenoten óf de gratis FANspullen met alleen het clublogo op www.clubfund.nl/vv-dubbeldam. Iedere verzilverde zegel betekent immers ook een bijdrage voor de clubkas…

Mocht je echt niet weten wat je met de punten moet doen, geef ze dan af bij de bar en laat ze in de kassa leggen!

PLUS supermarkten Dordrecht geeft nog tot en met 25-05-2019 zegels uit.