Afgelopen vrijdag was de officiele kick-off van de nieuwe spaaraktie bij de Plus. Het persmomentje was de aftrap voor een originele aktie die buitengewoon lucratief kan zijn voor onze club. De bedoeling is dat je natuurlijk boodschappen gaat doen bij de Plus, en in dit geval kan dat bij alle Plus Supermarkten van Dordrecht, bij ieder tientje aan boodschappen krijg je een punt. Deze punten kan je inleveren voor leuke gepersonaliseerde kado’s zoals telefoonhoesjes, broodtrommels, mokken, muismatten, slippers en nog vele andere leuke items. GRATIS! Dit kan alleen als je op de foto bent geweest, in dit geval heb je van je trainer je persoonlijke mapje gekregen met een inlogcode die alleen jij kan activeren.

Ben je niet op de foto geweest kan je ook sparen, voor dezelfde kado’s, maar dan met het logo van onze mooie club. Deze items zie je op deze website:

www.clubfund.nl/vv-dubbeldam

Het mooie van deze aktie is dat onze club voor ieder punt dat wordt ingeleverd geld krijgt dus het mes snijdt werkelijk waar aan alle kanten! Doe mee, spaar mee en steun onze club!

Nog meer info? : Jacco Bos 0611363428