Zaterdag 9 maart

Voor Dylan en mij begon de dag in Asperen waar we allemaal ruim op tijd waren door de aangegeven reistijd in de voetbal app dit bleek in werkelijkheid namelijk minder te zijn. We begonnen allemaal vol goede moed aan de wedstrijd maar het liep niet echt soepel, waardoor we ook 1-0 achter kwamen.
De scheids deed het beduidend een “tandje” minder dan onze jongens en als hij zijn fluit gebruikte, verwachtte je elk moment de omroepspeaker te horen op welk perron de trein aankwam.
Zo kwamen we ook 2-0 achter en toen ook onze technische staf er vandoor ging was het snel verder ballen en gauw naar huis. Jammer jongens maar kop op en volgende keer weer punten voor ons.

In de tussentijd waren Martin en Ricardo afgereisd naar VVAC in Ottoland waar de 17-2 moest voetballen.
Van horen zeggen was het een prima wedstrijd waar ze aan elkaar gewaagd waren en gelukkig voor Dubbeldam het kwartje aan hun kant viel en ze de wedstrijd met 2-3 konden afsluiten.

Vanaf VVAC moesten Bas en Ricardo als een speer naar Drechtstreek om aan te sluiten bij de 17-4 waar ze nog een keer aan de bak moesten. Dylan en ik zaten ons thuis inmiddels te vervelen dus reisdne we ook nog maar naar Drechtstreek af.
Ook daar ging het spel op en neer en kon het mede door de wind alle kanten op gaan.
Ik kan natuurlijk niet alle namen maar zag een aantal mooie schoten van Youri en Santi die een betere afloop verdienden.
Karin moest ook nog met Savanna op pad en zo vertrok ze eerder en gaf Dylan een lift terug om buiten te gaan spelen.
En in een keer nam Max de bal op zijn “pantoffel” en ja hoor 0-1 en daar is het bij gebleven maar ook ik zag het einde niet, want ik reisde af naar Dubbeldam om de wedstrijd van Dubbeldam 5 te zien.

Bij Dubbeldam aangekomen leek ook de wind gedacht te hebben ik doe er nog een schepje boven op en aangezien Dubbeldam 5 dat gewend is inmiddels gaan ze lekker van start tegen DFC.
Het ging voetballend wat op en neer maar na de gouden wissel maakte ze eerst de 1-0 en later vlak voor rust de 2-0 en nadat we ook nog een bui kregen was het tijd voor de thee.
Na rust viel het helemaal niet mee en was het gewoon een storm die over de velden ging. We scoorde nog wel de 3-0.
En zoals we natuurlijk gewend zijn speelde zij deze wedstrijd niet uit en moesten ze vroegtijdig het veld verlaten omdat het ging hagelen en onweren. Echte kenners weten natuurlijk dat het staken van de wedstrijd volledig te danken was aan Albertine. Ondanks dat de zon ook nog kwam vond DFC het wel goed en gingen de mannen lekker douchen.
Lekker mannen weer 3 punten.

Zo dit waren de wedstrijden van de “Schmitzjes”