Na een week geen training ivm een dag eieren 🐣 zoeken en schoolvoetbal mochten de dames wederom aantreden tegen de dames van Heerjansdam.

Met een overwinning tegen Heerjansdam van vorige week nog vers in het geheugen, gingen ze weer vol goede moed het veld op. Het was weer eens een lekker vroeg dagje uit, en na een avondje oranje leeuwinnen kijken was het voor sommige laat en voor andere nog later dus dat vroeg dagje uit was voor sommige heeeeel erg vroeg. Maar iedereen is er gelukkig. De wedstrijd gaat dan beginnen en het ging allemaal een beetje stroefjes van start maar daar kwam na een paar minuten dan gelukkig de eerste treffer voor Dubbeldam en niet veel later de tweede, het ging allemaal wat moeizaam en stroperig en daar kwam dan ook de tegentreffer. 1-2 was dan ook de ruststand.

De tweede helft zag er allemaal wat frisser en feller uit, er werd meer overgespeeld en sneller geschoten en dat resulteert dan ook in derde en een vierde doelpunt en de eindstand was dan ook 1-4.

Na vorig seizoen 2 keer te hebben verloren van deze tegenstander kunnen ze dit seizoen 2 keer een winst noteren.
De dames van mo11-1 laten wederom weer zien dat ze lekker kunnen voetballen, deze keer iets minder dan andere keren, maar de boog kan niet altijd gespannen staan.
Maar dit team heeft veel kwaliteiten, je ziet ze elke week groeien met beter spel en goede uitslagen, dus hou dit vol en laat de toeschouwers nog lang genieten met mooi voetbal.

Alle dank aan de dames en de trainers en tot de volgende topwedstrijd!!