Dubbeldam 2 hervatte vandaag de competitie met een thuiswedstrijd tegen het veel hoger geklasseerde JEKA.
Na een moeizame eerst competitiehelft, gaven de stemmers op de poll deze week aan alle vertrouwen te hebben in een goede afloop voor de mannen van het tweede.

Onnodige tegentreffer in blessuretijd

In de eerste helft was Dubbeldam 2 veel beter dan JEKA.
De mannen van Paul Wols lieten echt veel kansen onbenut en ook de lat werkte niet mee.
JEKA dat toch veel hoger op de ranglijst is terug te vinden, had weinig in te brengen.
Snel in de tweede helft was het toch de ploeg uit Breda dat op voorsprong kwam 0-1.
Snel na deze openingstreffer konden zij door een enorme blunder aan Dubbeldamzijde de 0-2 maken.
Het pleit voor onze mannen dat ze de moed niet op gaven en op jacht gingen naar de aansluitingstreffer.
Maar och och wat heeft Dubbeldam veel kansen nodig om tot scoren te komen.
Onze mannen hadden nog pech met een schot op de paal.

Uiteindelijk was het Davey Geschiere die Dubbeldam 2 terug bracht in de wedstrijd 1-2 en het was wachten op de gelijkmaker.
Net voor het verstrijken van de negentig minuten kreeg Dubbeldam 2 een strafschop die door Sjors Volder keurig binnengeschoten werd.
Zal het Dubbeldam dan toch lukken om minimaal een puntje te pakken of wellicht een zege in blessuretijd.
Helaas het zit de mannen van Dubbeldam 2 op het moment niet mee en in blessuretijd pakt de ploeg uit Brabant toch nog de volle buit 2-3.

Jammer mannen maar als we iedere week deze werklust op kunnen brengen, volgen de punten snel