Zondag 27 januari.. ofzoiets..

Op deze mooie dag stond de wedstrijd tegen Unitas op de planning. Onze eerste wedstrijd van 2018, en gezien het feit dat wij op titelkoers liggen, heeft een ieder zich zeer goed voorbereid op deze kraker van Januari.
U begrijpt, onze voorbereidingen zijn niets zoals de meeste, maar meestal onder het genot van een drankje, en tot een uur of 6 in de ochtend.

De voorbereiding

Wegens omstandigheden (lees: eerste wedstrijd 2018) moest en zou de voorbereiding subliem zijn voor deze zondag. Het leek een soort teamuitje in de stad. Sommige dronken, andere zopen, en een ander gooide na het zuipen nog even wat creatieve openingszinnen eruit. Zoals bekend worden bij de avonden (voorbereidingen) geen namen genoemd; maar het kwam neer op iets met de stand van eieren de volgende ochtend, en iets met gekookt of bevrucht…. Arme vrouw…

Titelkoers

U begrijpt dat niet iedereen volledig helder aan de aftrap tegen Unitas kon beginnen. Rond een uur of 11 probeerden we allemaal aanwezig te zijn. De ene lukte dat net, maar de meeste toch net niet. Nadat we elkaar allemaal eens diep in de glazen oogjes hadden gekeken en elkaars mondgeur aandachtig hadden geroken, wisten we het zeker. Onze titelkoers was ondertussen een soort Strong Viking Run XXL geworden. Waar de meeste van ons wel ervaring hebben met XXL was dit voor nu toch niet heel bekend.

Obstakel 1 was Unitas, hier konden we het eerste kwartier wel aardig meevoetballen, maar daarna brak toch de verdediging door na dom balverlies. Eindstand 2-5. Ik kan hier wel een heel verhaal over schrijven maar dit was toch echt een zondag om gauw te vergeten.

OMC

Aanstaande zondag wacht de volgende obstakel; OMC, en vanuit deze donderdag begint de dorst aardig te komen, dus hopen wij op 3 punten en heel wat koude kistjes bier bij onze mede-Dordtenaren. Een klein feestje hebben we wel zin in, de kantine van OMC moet toch binnenkort plat.