Ons eerste Zondag-elftal is klaar met haar wedstrijden in de najaarscompetitie, waar zij in twaalf wedstrijden maar liefst 31 punten bij elkaar sprokkelde en ongeacht de kracht van een competitie, is en blijft dit een mooie prestatie.
Tot zondag had concurrent Coal minder verliespunten en als zij de voor hen resterende twee wedstrijden zouden winnen, hadden zij Dubbeldam van de koppositie verdrongen. Het lukte Coal echter niet om de drie punten bij OHVV binnen te slepen, waardoor onze mannen zonder te spelen winnaar zijn geworden van de najaarscompetitie.

De vraag is hoe je zoiets moet noemen, normaal gesproken heb je als team een periodetitel behaald en mag je nacompetitie spelen. Dit wordt veelal gezien als een grootse prestatie en wordt dan ook uitgebreid gevierd op de club.
Nu ben je de beste van allemaal en sta je net als de rest met nul punten in een nieuwe competitie waarin de prijzen pas echt verdeeld gaan worden. Je hebt er dus eigenlijk helemaal niets aan, maar het blijft natuurlijk wel een prestatie om trots op te zijn.
Mocht iemand vragen wat onze Zondag 1 nu eigenlijk gewonnen heeft, kunnen we misschien het beste antwoorden dat onze mannen winterkoning zijn geworden.