Vandaag de laatste wedstrijd alweer van een slopend seizoen. Het viel niet mee voor onze mannen na de winterstop en deze eerste klasse was wellicht net iets te zwaar voor onze strijders. Vorige week pakten we de eerste punten en vandaag komt Drechtstreek op bezoek.

Het wordt een leuke wedstrijd al lijkt het na een paar minuten al helemaal fout te gaan. Een foutje op het middenveld wordt direkt afgestraft en daarom moet Darryl in zijn laatste wedstrijd direkt vissen. Hierna herstellen we ons echter knap en bieden we prima tegenstand, er komen zelfs kansjes en omdat Feike goed druk zet op de Papendrechtse verdediging kan hij zelfs de gelijkmaker scoren. Het is zeker niet onterecht en de Dubbeldammers laten zien dat ze kunnen werken! Er wordt gestreden en gebikkeld en het is een leuk duel om te zien.

Na de rust ligt het accent meer op verdedigen en dit gaat lang goed, we zien een fantastische tackel op de bal van Jim,

Milan is een heerlijk rustpunt achterin en de backs Justin, Bryan en Tycho komen vaak mee op zodat er gevaarlijke momenten ontstaan voor de goal van Drechtstreek. Het vizier staat echter niet op scherp en de kansen worden niet benut. Drechtstreek heeft aan een halve kans genoeg en een kwartier voor tijd valt de 1-2. Vervolgens lopen ze te makkelijk uit naar 1-4 en zien we nog een geweldige uithaal van Max die echter door de keeper boven het latje wordt getikt. Het blijft dan ook 1-4 en op zich is dit natuurlijk een prima resultaat, gezien het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen.

Zo eindigen we op de 1 na laatste plaats en moeten we helaas afscheid nemen van Darryll. Hij gaat de nieuwe Rico Verhoeven worden en stort zich volledig op zijn kick-box carriere. Uiteraard wensen we hem hier veel succes bij! Het seizoen zit er op maar wij spelen nog 2 toernooitjes en wat oefenwedstrijden, en we moeten ons natuurlijk gaan roeren op de transfermarkt. We houden u op de hoogte!