Datum:

Locatie:

v.v. Dubbeldam, Sportpark Schenkeldijk

Haring Party Dubbeldam 28 juni 2018

Ze komen er weer aan die heerlijke Hollandse haringen! Vanaf 15 juni zijn ze als het goed is overal in ons land te koop.
De hoogste tijd dus voor de traditionele Haringparty. Georganiseerd voor hun leden door de Businessclub van v.v. Dubbeldam en de Vriendenclub van v.v. Dubbeldam. Met de lekkerste harinkjes die je je maar wensen kunt. En zoals jullie gewend zijn, gebeurt alles in een ontspannen ambiance en is het gratis en voor niks! Ook een glaasje Corenwyn voor de echte liefhebber zal niet ontbreken.

De haringparty is ook voor de niet-haringliefhebbers. Want voor hen wordt voor een smakelijk alternatief verzorgd.

Wij rekenen dus op een grote opkomst om met elkaar ouderwets te genieten van een super-Hollandse happening. En voor wie wat later uit zijn werk komt: ook na zessen zijn er nog voldoende haringen.

Laat ons wel even weten of u komt

Om logistieke redenen vragen wij jullie vriendelijk je komst vooraf (uiterlijk 15 juni) te melden. Dit kan per e-mail op info@bcdubbeldam.nl of reguliere post (adres: Molendijk 25, 3295 LD ́s-Gravendeel). Uiteraard kan het formulier ook bij een van de bestuursleden worden ingeleverd.

Laat in ieder geval iets van je horen!
Wij stellen het zeer op prijs als leden van de Businessclub een collega-ondernemer mee nemen om ook hen de unieke sfeer van de Businessclub te laten ervaren. Ook voor de Vriendenclub is het aantal introducées beperkt tot 1 persoon.

page1image15328page1image15488page1image15648

Haring Party Dubbeldam

28 juni 2018

Locatie: v.v. DubbeldamAanvang vanaf 17.00 uur