Voor bijna al onze elftallen zit het seizoen erop, maar de mannen van Rob de Vaal mogen zaterdag nog één keer vlammen. Nadat onze Zaterdag 2 in de eerste ronde al gewonnen had van DFC, werd afgelopen zaterdag ASWH weggespeeld. Met doelpunten van Evert, Henk, Jordy, Arie en John stond er na afloop een eindstand van 7-0 op het scorebord.
De eerste twee wedstrijden mochten we thuis spelen, maar de finale moet op neutraal terrein plaatsvinden en na lang zoeken hebben we een veld gevonden: het kunstgrasveld aan de andere kant van het weggetje, omdat ook bij Dubbeldam niet meer op gras gevoetbald kan worden. Stiekem spelen we dus eigenlijk gewoon een beetje thuis.
Vorige week mochten onze manschappen nog tijdens het Meidenfestijn voetballen, komende zaterdag worden zo’n beetje bij de aftrap de allerkleinste Dubbeldamhelden door hun ouders opgehaald en het is dus weer een rommelig dagje bij Dubbeldam.
We hopen op veel enthousiaste supporters, het is namelijk niet alleen de allerlaatste wedstrijd van het seizoen, er staat ook echt iets op het spel: promotie.
Kom dus komende zaterdag om 14:30 naar ons neutrale kunstgrasveld om onze mannen aan te moedigen en ook supporters van Groote Lindt4 zijn natuurlijk van harte welkom.
Graag tot zaterdag.