Gisteren hebben onze beide eerste elftallen ook in de tweede ronde van de beker geen punten kunnen pakken. Zowel onze Zaterdag 1 als Zondag 1 verloor voor de tweede week op rij en in de derde wedstrijd staat derhalve alleen de eer nog op het spel.

Hieronder twee korte verslagen die terug te vinden zijn op regio-voetbal.nl alsmede een drietal foto’s die door De Alblas gemaakt zijn van de wedstrijd tegen onze Zondag 1.

DORDRECHT – De Zwerver had weinig te duchten van bekertegenstander Dubbeldam (Zaterdag 1). De Kinderdijkers wonnen met 0-3 dankzij doelpunten van Daniel Munoz, Guido Luijten en Glenn Weyts.

Bij rust was de stand nog 0-0. Na rust kwam de ploeg van trainer Edward Knook tot heel behoorlijk voetbal.

OUD-ALBLAS – Voor rust speelde De Alblas prima tegen Dubbeldam (Zondag 1), na de pauze sloeg de vermoeidheid toe bij een aantal spelers.

De Oud-Alblassers kwamen op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van de tegenstander. Na de gelijkmaker van Dubbeldam was het Erwin van der Heijden die de 2-1 binnen werkte voor de ploeg van trainer John den Dunnen.