Dubbeldam 19-3 Beek Vooruit 19-3 1-4

Uw verslaggever zit in Made rustig naar de 17-1 te kijken als hij gebeld wordt door Rick Klootwijk of Marco bij de 19-3 kan keepen. Het keepen is geen probleem, het op tijd komen een onmogelijke opgave, zeker als het bij de Moerdijkbrug wat opstroopt. Uiteindelijk is de wedstrijd, onder leiding van Kevin Datema, al even bezig en hoewel Marco niet onverdienstelijk staat te keepen, staan onze mannen bij rust met 0-2 achter.
Langs de lijn valt uw verslaggever een aantal zaken op, het is een bijzonder sportieve wedstrijd, waarbij de supporters uit Prinsenbeek het goed naar hun zin hebben. Niet alleen genieten ze van het voetbal, waarbij ze elke grote gemiste kans zien als een mogelijkheid tot scoren, ook verbazen ze zich over de prachtige vliegtuigshow die voor hun ogen plaatsvindt. Bij Dubbeldam zijn we er al jaren aan gewend dat onze buren met vliegtuigen en helikopters in de weer zijn, maar voor bezoekers uit Brabant is dit een hele belevenis.
Verder valt op dat de Dubbeldamse manschappen het zonder trainer of leider moeten doen. Met maar liefst vijf reservespelers zijn ze meer dan volledig, ze regelen onderling de wissels en dit gebeurt vrijwel zonder onderling gemor. Het blijkt dat dit elftal bestaat uit een aantal spelers die bij Oranje Wit gevoetbald hebben, aangevuld met spelers van Dubbeldam, waaronder de teruggekeerde Jerrel.
Blijkbaar mogen deze jongens meetrainen met de 19-4, maar omdat ook dit elftal bij trainingen vaak zo goed als compleet is, zijn er gewoonweg te veel spelers om serieus met elkaar aan de slag te gaan.

Zo loopt er bij Dubbeldam een O19-elftal rond met veel enthousiaste spelers, maar zonder trainer of leider en dat is doodzonde. Hoewel deze mannen het onderling goed geregeld hebben, is het natuurlijk geen optimale oplossing en het zou mooi zijn als iemand bij Dubbeldam op zou staan om deze groep jongemannen te ondersteunen, hetzij op trainingsavonden, hetzij tijdens wedstrijden op zaterdag of misschien wel bij allebei. Mocht u interesse hebben, kunt u gewoon Rick Klootwijk aanspreken of een mail sturen naar Rick@vvdubbeldam.nl.

Deze wedstrijd werd trouwens met 1-4 verloren, maar het belangrijkste is dat ze het gelukkig goed naar hun zin hebben.