Nog een paar nachtjes slapen dan is het eindelijk zover: een waar voetbalfeest bij v.v. Dubbeldam.
Bij de uitwedstrijd van onze Zaterdag 1 bij de Kogelvangers was het al een groots spektakel en ondanks de verschrikkelijk weerberichten gaan we bij Dubbeldam voor een voetbalfeest.
Omdat we weten dat onze tegenstanders graag pizza combineren met andere wonderbaarlijke lekkernijen en we weten dat Dubbeldammers vooral van Hollandse muziek houden, is het volgende programma uitgedacht door onze feestcommissie:

– om 14:30 uur wedstrijd Zaterdag 1 – Kogelvangers 1

– direct daarna de Derde helft met zanger Henk Lentfert jr.

– voor de smulpapen is er pizza, patat en saté
kosten hiervoor € 10,- af te rekenen bij onze keeper Rumo (liever niet tijdens de wedstrijd)

Laat je dus niet tegenhouden door een beetje regen, maar kom lekker kijken bij onze mannen en geniet daarna van een spetterend Dubbeldamfeest in onze eigen kantine.