spaar mee voor Dubbeldam

Elke Dubbeldammer weet dat de Plus een geweldige winkel is met hart voor het verenigingsleven. Al enkele jaren geeft de eigenaar van de Plus- winkels in Dubbeldam en de Stadspolders maar liefst een bedrag van € 20.000 aan (sport)verenigingen in Dordrecht.

Natuurlijk is de eigenaar van de Plus niet gek, hij geeft dit bedrag alleen maar weg als wij er iets voor terugdoen, maar dat is niet veel: alleen je dagelijkse boodschappen kopen bij de Plus in Dubbeldam bij het Damplein of bij de Plus op de Bieshof vanaf maandag 5 maart.

Geef bij het afrekenen door dat je fan van Dubbeldam bent en scoor punten door vouchers voor onze vereniging te scannen. Het mooie is: je hoeft geen lid van onze mooie vereniging te zijn, dus opa’s, oma’s, aardige buren of wildvreemden die eigenlijk wel van v.v. Dubbeldam houden, iedereen mag meedoen.
Vorig jaar heeft Dubbeldam hiermee € 1.000 opgehaald voor de clubkas, dus het is meer dan de moeite waard.