Zaterdag 25 mei wordt een geweldige voetbal- en feestdag bij v.v. Dubbeldam.
Om 14:30 uur trappen onze mannen van de Zaterdag 1 af tegen de huidige koploper van deze competitie en als onze mannen de punten op een miraculeuze wijze aan de Schenkeldijk hebben weten te houden, gaan we dit daarna uitgebreid vieren. Zelfs bij het niet te verwachten scenario dat Wieldrecht wint en kampioen wordt, gaat het dak er natuurlijk gewoon af.
Voor onze manschappen volgt na dit treffen met Wieldrecht de langverwachte en verdiende zomervakantie en deze zal op een spectaculaire en Dubbeldam waardige wijze worden begroet: een knalfeest met eten, drinken en zangers.

Wat kunt u allemaal verwachten in de kantine van Dubbeldam vanaf een uur of vijf in de middag tot middernacht?

• Gratis entree
• Consumptiebonnen, te verkrijgen bij niemand minder dan ons keepersduo Rumo & Noah in te wisselen voor pizza, saté of wellicht andere lekkernijen die ter plekke bedacht gaan worden
• Maar liefst drie drukteschoppers, bekend onder de namen Alwin, DJ Mike en Danny Ebbers
• Een fantastische sfeer met fans van zowel Dubbeldam als Wieldrecht

Er is dus geen enkele reden om thuis te blijven, dus blokkeer uw agenda’s en kom zaterdagmiddag bijtijds naar Dubbeldam om een mooi plekje langs het hoofdveld te kunnen scoren om daarna tot in de late uurtjes lekker feest te vieren op de welbekende Dubbeldamwijze.

Heel graag tot de 25e bij de Grote Siezoensafsluiting van de Zaterdag 1.