Net als gisteren worden ook vandaag twee wedstrijden niet gespeeld, zodat er maar drie wedstrijden op het programma staan. Gelukkig oogt het prettig buiten en is het dan ook geen straf om te gaan kijken bij onze mannen die allemaal af mogen reizen naar het immer vrolijke Brabant. Dat het uiteindelijk eindeloos lang is gaan regenen, zal onze mannen van het eerste maar amper gedeerd hebben.

Kempervennen  – Zondag 5

De Kempervennen uit is voor elk elftal een zware opgave, zo ook voor onze mannen van het vijfde. Geïnspireerd door hun eigen scheidsrechter Harry Swart proosten ze met een goed glas cola op het weekend, maar de geschiedenis leert dat er in het water van de Kempervennen ook nog weleens wat alcohol wil zitten.

We hopen maar dat de nestors van het seniorenvoetbal bij Dubbeldam een fijn weekend hebben, zodat ze volgende week weer gewoon een tegenstandertje aan de zegekar kunnen binden.

SSW 3 – Zondag 4

Onze vrienden van SSW hebben nog eens goed naar de uitslagen van ons vierde gekeken en zag al snel dat het beter was om eerst nog wat extra trainingen in te gelasten. We houden dit prachtige affiche dan nog maar even in bewaring.

Beek Vooruit 3 – Zondag 3  2-4

Ons derde lijkt eigenlijk niet te kunnen verliezen en ook vandaag zijn de drie punten gewoon mee naar huis genomen.

Hoewel Beek Vooruit niet al te hoog geklasseerd staat, heeft het zich dapper geweerd en zelfs nog twee keer gescoord.

Rijen 2 – Zondag 2  6-1

Bij aankomst in de kantine van het prachtig gelegen complex van Rijen kijkt Dennis Oeben verbaasd als hij ziet dat er twee ouders van onze 17-1 aan de bar staan. Al snel blijkt dat ze nog staan te wachten op een kopje koffie, die ze een dag eerder geprobeerd hebben te bestellen. De barvrouw is echter nog steeds druk met het tellen van alle worstenbroodjes, zodat de koffie nog even op zich laat wachten.

Nog steeds is ongeveer de hele selectie van Dubbeldam geblesseerd, zodat alles meer dan een beestachtige afslachting gevierd zal worden als een grootse overwinning. Het is uiteindelijk 6-1 geworden, een uitslag derhalve waar wel mee te leven valt.

Virtus 1 – Zondag 1  0-5

Bij rust stond het nog 0-0, maar na rust krijgt Dubbeldam vleugels en vallen de doelpunten als rijpe appels op het veld van Virtus. Achtereenvolgens Kevin, Mika, Stan, Mika en Tim weten het net te vinden, waardoor onze mannen met een heerlijke 0-5 afreizen naar Dordrecht.

Niet alleen winnen onze mannen vandaag van Virtus, ook in de stand gaan ze over deze tegenstander heen.