De afgelopen week heeft het bijna elke dag wel geregend en het was dan ook maar de vraag of onze Sjaak de velden vanmorgen wel zou goedkeuren. Vanmorgen vroeg is hij al bij Dubbeldam gespot, samen met zijn kleinzoon Brandon, en na langdurig overleg hebben de twee wijze heren besloten dat er gewoon gevoetbald kon worden en dat was maar goed ook: het was vandaag heerlijk voetbalweer en hoewel de uitslagen lang niet allemaal om over naar huis te schrijven zijn, doen we dit toch maar even.

Unitas 3 – Zaterdag 6 4-2
Voor ons zesde is meedoen misschien wel belangrijker dan winnen, maar zelfs dan is verliezen niet echt leuk. Hopelijk hebben de mannen van Unitas de komst van onze mannen aangegrepen om het prachtige terras af te maken, waar ze al zolang mee bezig zijn. Het resultaat was voor onze mannen niet geweldig.

Zaterdag 5 – VVGZ 6 9-0
Onze mannen van het vijfde waren ver weg gestopt op het F-veld om het op te nemen tegen VVGZ en gezien de uitslag is het eigenlijk nooit een echte wedstrijd geworden. Na drie wedstrijden hebben onze mannen de volle buit binnen en hebben ze een doelsaldo van maar liefst plus 23. Nu lijkt dit prachtig en dit is het ook, maar ook Wieldrecht, Drechtstreek en EBOH zijn nog ongeslagen in deze competitie, dus de echt spannende wedstrijden komen er zeker nog aan.

DFC 9 – Zaterdag 4 3-1
Speelde ons vierde vorige week nog tegen DFC 6, vandaag mogen ze het negende van deze vereniging van de mat af spelen. Dit laatste is eigenlijk net niet helemaal gelukt, of eigenlijk totaal niet gelukt, behalve dan in de eerste helft en het begin van de tweede helft.
Met een teruggekeerde Leo Eden in het doel gingen de mannen met 0-0 de rust in om al snel met 0-1 voor te komen, maar daarna liep het niet meer bij onze mannen en stapten ze met 3-1 van het veld af.

Zaterdag 3 – Rijsoord 5 1-4
Ook ons derde kwam met 1-0 voor tegen Rijsoord, maar door een penalty was ook hier de ruststand gelijk, alleen dan 1-1. In de tweede helft waren de twee elftallen volkomen aan elkaar gewaagd en hoewel er wel wat kansjes te zien waren, leek het er niet op dat een van de twee teams winnend het veld af zou stappen.
Een dure misser achterin zorgden voor een voorsprong en een geknakt vertrouwen bij onze mannen. De andere twee doelpunten waren puur voor de statistieken.

Zaterdag 2 – Peursum 2 2-1
Onze mannen van het tweede zijn goed begonnen aan deze nieuwe competitie en ook vandaag werd het eerste doelpunt door Dubbeldam gescoord. Het werd 1-1 en het duurde lang voordat duidelijk was voordat Dubbeldam de drie punten aan de Schenkeldijk kon houden.
Met zes punten uit drie wedstrijden zijn onze mannen in elk geval prima aan deze competitie begonnen.

Oud-Beijerland 1 – Zaterdag 1 2-0
In Oud-Beijerland trof ons eerste vandaag een tegenstander die ongeveer even goed is, maar vandaag de drie punten over de streep wist te trekken. Zelfs na dit verlies zijn onze mannen van Richard Smaal goed aan de competitie begonnen, maar we zijn nog maar net van start gegaan, we hebben nog veel wedstrijden voor de boeg.