Vandaag een uitwedstrijd in Den Bosch voor onze mannen van 16-1. Een niveautje hoger betekent ook dat de uitwedstrijden wat verder weg zijn en dus mochten we op tijd vertrekken om aan te treden tegen CHC. CHC uit is natuurlijk altijd een lastige opgave maar we hadden er zin in, de vakantie weer voorbij en weer fijn een potje voetballen!

De aftrap was om 1130 gepland maar helaas bleef het alleen bij plannen. Bij aankomst in Oeteldonk bleek dat de carnaval zijn slachtoffers had gemaakt in het team van CHC en hadden deze mannen maar gewoon besloten te stoppen met voetballen. Waarschijnlijk is met zijn allen hossen een stuk leuker maar een belletje naar de bezoekers van vandaag was iets teveel gevraagd. Totaal niet op de hoogte van deze Brabantse ontwikkelingen kwamen we aan en konden we dus onverrichter zake weer vertrekken.

Gelukkig kregen we wel wat te drinken van onze Bossche vrienden, een Bossche Bol erbij was iets teveel gevraagd maar dit was wel een aardig gebaar, en een hele mooie kantine, toch nog iets om fotos van te maken…. jammer hoor! Volgende week gewoon thuis!