Vorige week was het afzien voor de Dubbeldamsupporters, onze elftallen kregen flink klop en het was de vraag of het vandaag wat beter zou gaan. Gelukkig ging het een stuk beter; niet elk elftal wist te winnen, maar het gelijke spel van ons tweede is een prachtig resultaat en ook ons eerste elftal haalde een fraaie overwinning op ons hoofdveld.

Zaterdag 6  – Altena 3  0-10

Altena staat in deze competitie bovenaan, met maar één gelijkspel en verder alleen maar overwinningen. Onze mannen doen het helemaal niet slecht, maar staan een stuk lager geklasseerd. De kans op een mooi resultaat was dan ook niet groot, maar 0-10 is echt wel een groot pak slaag. We weten dat deze mannen over een grote veerkracht beschikken en het kan zomaar zo zijn dat ze volgende week weer gewoon punten pakken.

Drechtstreek 9 – Zaterdag 5  0-6

Na een bijzonder onverwacht verlies tegen onze buurman EBOH mochten onze mannen van het vijfde vandaag tegen Drechtstreek revanche nemen. Omdat volgende week de topper tegen Wieldrecht op het programma staat, zou het lekker zijn als ons vijfde vandaag gewoon een stevige overwinning pakt en dan is 0-6 gewoon een mooie uitslag.

In deze competitie hebben Wieldrecht en Dubbeldam evenveel verliespunten, het is natuurlijk nog heel vroeg in het seizoen, maar het zomaar eens de kampioenswedstrijd kunnen zijn.

Hardinxveld 6 – Zaterdag 4

Met enige regelmaat valt er een wedstrijd bij de senioren uit en ook ons vierde speelt vandaag niet. De aanleiding is echter bijzonder tragisch, één van de spelers van Hardinxveld is afgelopen week overleden. We wensen zijn familie en vrienden alle sterkte in deze moeilijke tijden.

Wieldrecht 4 – Zaterdag 3  5/6-0

De mannen van ons derde draaien niet echt lekker en ook vandaag hebben ze bij Wieldrecht flink klop gekregen. De uitslag staat nog niet op voetbal.nl en ook een van de spelers weet niet precies meer hoeveel doelpunten er uiteindelijk door Wieldrecht gescoord zijn, het waren er 5 of 6.

Nieuw Lekkerland 2 – Zaterdag 2  1-1

Tegen de koploper, die nog geen punten verloren heeft, uitspelen, dat belooft op voorhand niet veel goeds. Onze mannen staan keurig in de middenmoot en hebben zich voorgenomen hun huid duur te verkopen.

Als je dan met een 1-1 gelijkspel van het veld stapt, heb je gewoon een geweldige wedstrijd gespeeld.

Zaterdag 1  – VVOR 1  3-0

VVOR staat drie punten voor Dubbeldam en het zou dan ook lekker zijn als onze mannen vandaag een goed resultaat neer kunnen zetten tegen dit elftal uit Oost Rotterdam. In de eerste helft werd er nog niet gescoord, maar binnen een paar minuten in de tweede helft valt het eerste doelpunt voor Dubbeldam en er zouden er nog twee volgen.

Met een mooie 3-0 overwinning werden de Rotterdammers naar huis gestuurd.