Geen eerste, geen vierde en geen vijfde. De twee teams die wel in actie kwamen konden geen punten scoren. Een stille dag, wellicht mooi om dan een nummer van Ramses Shaffy te luisteren of in dit geval lezen:

‘t Is stil in Amsterdam, de mensen zijn gaan slapen
De auto’s en de fietsen, zijn levenloze dingen
De stad behoort nu nog 1an een paar enkelingen
Zoals ik, die houden van verlaten straten
Om zomaar hardop in jezelf te kunnen praten
om zomaar hardop te kunnen zingen
Want de auto’s en de fietsen zijn levenloze dingen
Als de mensen zijn gaan slapen

‘t Is zo stil in Amsterdam en godzijdank niemand
Die ik tegenkwam

‘t Is stil in Amsterdam, de mensen zijn gaan slapen
Ik steek een sigaret op en kijk naar het water
En denk over mezelf, en denk over later
Ik kijk naar de wolken, die overdrijven
Ik ben dan zo bang, dat de eenzaamheid zal blijven
Dat ik altijd zo zal lopen op onmogelijke uren
Dat ik eraan zal wennen, dat dit zal blijven duren
Als de mensen zijn gaan slapen

‘t Is zo stil in Amsterdam
Ik wou
Dat ik nu eindelijk iemand tegenkwam

Unitas’30  Zondag 3 4-0

Vorige week het eerste puntverlies en deze week direct weer puntverlies, opvallend genoeg met dezelfde cijfers. Waarschijnlijk zijn onze mannen toe aan de winterstop, maar ondanks het wat vervelende einde van dit najaar staan ze nog gewoon lekker bovenaan, waarbij de voorsprong op de achtervolgers wat lastig te berekenen is, omdat lang niet alle teams al tien wedstrijden gevoetbald hebben.

 TSC 2  Zondag 2  6-4

Het weer was slecht, de omstandigheden belabberd, het resultaat niet om over naar huis te schrijven, rood voor Sjors Volder, maar onze mannen hebben alles gegeven en na een 5-0 achterstand tot nog tot 6-4 teruggekomen.